24 COOLE BARBIE-HACKS DIE JE ZO SNEL MOGELIJK WILT PROBEREN

24 COOLE BARBIE-HACKS DIE JE ZO SNEL MOGELIJK WILT PROBEREN

Video Channel: 5 Minuten Knutselen

Ik vroeg me af ... zijn er 90-jarigen daar? Herinner je je dit nummer 'Ik ben een Barbie-meisje in een Barbie-wereld' en bla-bla-bla. Ik vond dit nummer zo leuk! Als het aan was, zette ik het volume hoger en zong mee. Dus zing mee met mij, terwijl je deze geweldige hacks probeert! ; )

Je bent echt nooit te oud voor poppen! Er is iets aan de hand waarvan je je actielijst vergeet en een leuke kleine pauze neemt. En dat zou je echt moeten doen!

Ontdek hoe je je Barbie-pop tot de koningin van de landingsbaan kunt maken met deze waanzinnig leuke kledingtricks en nog veel meer! :) Niemand is ooit te oud voor poppen! Dus ik raad je ten zeerste aan om deze Barbiepop-hacks te bekijken!

Ik zal laten zien hoe je super stijlvolle kapsels maakt met behulp van eenvoudige draden, tonnen ongelooflijk stijlvolle en modieuze outfits ontwerpt met oude kleren en zelfs ballonnen!

En als je niet tevreden bent met de ballonoutfits, heb ik nog een geweldig idee voor jou! Neem wat Play-doh, gebruik plastic beker als karkas en maak prachtige avondjurken voor je meisjesmeisje!

Actielamp en miniatuur zwembadideeën wachten ook op u! Veel plezier! :)

Nu is het tijd om een ​​aantal stijlvolle meubels voor ons Barbie-huis te maken en het comfortabeler en gezelligder te maken om in te leven! Laten we wat folie-armaturen maken voor een bad, kleurrijke kasten, boodschappentassen en meer!

Tijdstempels:

2:05 Roze haar maakt het niet uit

5:30 Rijg het haar van de naald door

11:34 Hoge hakken voor je pop
--------------------------------------------
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: http://www.epidemicsound.com/

24 COOLE B
Loading...