loading player ...

Ontspannende Gitaarmuziek, Relaxen, Meditatiemuziek, Instrumentale muziek om te Relaxen, ☯2432

Download

Ontspannende Gitaarmuziek, Relaxen, Meditatiemuziek, Instrumentale muziek om te Relaxen, ☯2432

Video Channel: YellowBrickCinema - Relaxing Music

Ontspannende Gitaarmuziek, Relaxen, Meditatiemuziek, Instrumentale muziek om te Relaxen, ☯2432 - "YellowBrickCinema's Instrumentale muziek omvat ontspannende gitaarmuziek, pianomuziek en fluitmuziek. Onze instrumentale muziek kan worden gebruikt voor ontspanning, studie, meditatie en stressverlichting.

YellowBrickCinema componeert Slaapmuziek, Studiemuziek en Focusmuziek, ontspannende muziek, Meditatiemuziek (met inbegrip van de Tibetaanse en Shamantische muziek), Genezende muziek, Reikimuziek, Zenmuziek, Spamuziek en Massagemuziek, Instrumentale muziek (waaronder Piano Muziek, Gitaarmuziek en Fluitmuziek) en Yoga-muziek. We produceren ook muziekvideo's met klassieke muziek van componisten als Mozart, Beethoven en Bach.

Onze muziek is populair voor het volgende:

► Slaapmuziek:
YellowBrickCinema’s Slaapmuziek is de perfecte ontspannende muziek om u te helpen slapen en te laten genieten van diepe slaap. Onze muziek voor het slapen is de beste muziek voor vermindering van stress, slapeloosheid, en om het dromen aan te moedigen. Onze rustige muziek voor het slapen maakt gebruik van Delta-golven en zachte instrumentale muziek om u te helpen diepe ontspanning te bereiken en daarna in slaap te vallen. Onze ontspannende slaapmuziek kan worden gebruikt als achtergrondmuziek, meditatiemuziek, ontspannende muziek, rustige muziek en slaapmuziek. Laat onze rustgevende en kalmerende muziek u helpen om te genieten van een ontspannende, diepe slaap.

YellowBrickCinema’s diepe slaap-muziekvideo's zijn speciaal samengesteld om lichaam en geest te ontspannen, en zijn geschikt voor baby's, kinderen, tieners en volwassenen die trage, mooie, zachte, rustgevende muziek nodig hebben om hen te helpen in slaap te vallen. Zie ze als een vorm van slaapmeditatie of slaaphypnose, die u voorzichtig geruststelt in de heerlijke ontspannen wereld van genezende slaap.

►Studie- & consentratiemuziek:
Onze studiemuziek voor concentratie maakt gebruik van krachtige alfagolven en binaurale beats om de concentratie en het hersenenvermogen te verhogen en is ideale ontspannende muziek voor de verlichting van stress. Deze studie- en focusmuziek is ontspannende instrumentale muziek die u zal helpen te studeren, te concentreren en te leren voor die grote test of examen en uw geest op een natuurlijke manier een gefocuste toestand laat bereiken, perfect voor werk en studie.

YellowBrickCinema produceert ook klassieke studiemuziekvideo’s voor het studeren en concentreren, dit met behulp van topcomponisten als Mozart en Bach. Deze studiemuziekvideo’s kunnen worden gebruikt om te studeren, of als achtergrondmuziek, als ontspanningsmuziek en meditatiemuziek.

►Onspannings-, meditatie- en helende muziek:
Onze ontspannende muziek is perfect voor Deepak Chopra-meditatie, boeddhistische meditatie, Zen-meditatie, Mindfulness-meditatie en Eckhart Tolle-meditatie. Deze muziek wordt beïnvloed door de Japanse meditatiemuziek, Indische meditatiemuziek, Tibetaanse muziek en sjamanistische muziek. Sommige voordelen zijn het reinigen van de chakra, het openen van de Derde Oog en het verhogen van Transcendente Meditatievaardigheden. De werk van Byron Katie, Sedona Method, Silva Method en de Geheim benadrukt het feit dat genezing kan gebeuren door het gebruik van de geest en het in de ""nu"" zijn. Helende meditatie kan voor de beste resultaten beoefend worden met behulp van deze muziek.

► Spa en Masseermuziek:
Onze lichte instrumentale muziek is nuttig om te ontspannen en na een lange dag werken. De spamuziek, natuurgeluiden, regengeluiden, licht piano, en easy listening instrumenten die worden gebruikt in deze tracks hebben ten doel ultieme ontspanning aan te moedigen. YellowBrickCinema muziek is geweldig voor masseertherapie, en onze muziek zal u helpen uw lichaam en geest te ontspannen.

►Reiki- & Zenmuziek:
Onze Reikimuziek en Zenmuziek is ideaal voor Reiki-helende sessies, en voor het stimuleren van een staat van Zen. Laat de kalmerende, subtiele klanken je naar een hogere staat van bewustzijn brengen, en u in staat stel om krachtige Reiki-vibraties te ontvangen .

►Yogamuziek:
Onze rustgevende muziek is nuttig voor yoga voor beginners, yoga-oefeningen, yoga chants beïnvloed door Indiese muziek, Afrikamuziek, en is rustgevend muziek welke u toelaten, in een yoga-trans te gaan. Indien je bekend zijn met het werk van Yogscast, Hare Krishna, Michael Franti, en Keshna, kunt je gerust deze gebruiken.

► Klassieke Muziek:
Yellow Brick Cinema’s Klassieke muziek is ideaal voor het studeren, lezen, slapen (voor volwassenen en baby's) en algemene ontspanning. We hebben alleen de beste kwaliteitsmuziek, samengesteld op basis van een aantal van 's werelds meest gerenommeerde componisten zoals Mozart, Beethoven, Bach, Vivaldi, Debussy, Brahms, Händel, Chopin, Schubert, Haydn, Dvorak, Schumann, Tchaikovsky en nog vele anderen.

#instrumentale muziek
#pianomuziek
#gitaarmuziek
#fluitmuziek
#ontspannende muziek

"

Tags:
Ontspannen
Loading...