loading player ...

Hoe zou u Noord-Korea ontvluchten? (De 7 keuzes)

Download

Hoe zou u Noord-Korea ontvluchten? (De 7 keuzes)

Video Channel: Kento Bento

Ondersteuning Kento Bento op Patreon: http://patreon.com/kentobento

Andere video's die je misschien leuk vindt:
Deze evenementen zullen in 2019 in Azië plaatsvinden: http://pokeclip.com/HkUksxJrdmc
Dit is de geheime speelgoedoperatie van de CIA in Zuid-Azië: http://pokeclip.com/ALf-jO5pyfY
Hoe zou u Noord-Korea willen uitschakelen? (De 7 keuzes) http://pokeclip.com/VM_fzaWAybw
De $ 1.000.000.000 Noord-Koreaanse bankovermijn: http://pokeclip.com/Usu9z0feHug
Hoe dit meer in Noordwest-Azië dodelijker werd dan Tsjernobyl: http://pokeclip.com/SQCfOjhguO0
Deze evenementen zullen in Azië plaatsvinden vóór 2050: http://pokeclip.com/2VAtKVCTA5k


Muziek van Ross Bugden: http://pokeclip.com/c-UCQKG...
en Brandon Maahs: brandonmaahs.com

bronnen:
http://web.archive.org/web/200703032...
http://bushcenter.imgix.net/legacy/gw...
http://www.nytimes.com/2015/06/16/wo...
http://www.telegraph.co.uk/news/world...
http://time.com/4205785/london-new-ma...

Kanaal beschrijving:
We doen video's over intrigerende en tot nadenken stemmende Aziatische onderwerpen, waaronder stereotypen, geschiedenis, cultuur en geografie.

Team:
Script, gesproken tekst & montage door Kento Bento
Kunstwerk van Nina Bento

★★ Interesse om met ons samen te werken? We zijn momenteel op zoek naar een video-editor, motion graphics-editor, assistent-illustrator en scripteditor. Bekendheid met onze stijl is cruciaal. Als je iemand bent die gepassioneerd is over 'Aziatische' onderwerpen, ouder dan 24, vloeiend Engels en met veel aandacht voor detail (perfectionistische persoonlijkheid!), Stuur dan een korte inleidende e-mail en voorbeelden van je relevante werken naar kentobentoworks @ gmail. com met de positie, leeftijd en uw gewenste startdatum vermeld in de e-mailtitel. (Opmerking: als bovenstaande voorwaarden niet worden vervuld, ontvangt u mogelijk geen reactie)

Twitter: http://twitter.com/kentobento2015
Facebook: http://facebook.com/kentobento2015
Patreon: http://patreon.com/kentobento
E-mail: [email protected]

-------------

HOE KREEG JE NOORD-KOREA? (DE 7 KEUZES)

Als u op dit moment in Noord-Korea woonde - proberend om te overleven op een dieet van ratten, gras, aarde en boomschors, uw dorst te lessen door uit modderpoelen in de grond te drinken - wat zou u doen?

Er is ook een denkbare kans om jarenlang naar een politiek gevangenenkamp te worden gestuurd alleen maar omdat je op een dag onschuldig hardop dacht aan een stel vrienden (Noord-Koreaanse propaganda is sterk), waar je vervolgens wordt geslagen, gemarteld en achtergelaten hongerig dat je gedwongen wordt om te graven en de granen uit de uitwerpselen te verteren, of de maden uit dode lichamen zodat je de energie hebt om misschien nog een dag langer te blijven.

Je zou waarschijnlijk willen ontsnappen. Maar hoe?

De Noord-Koreaanse regering in Pyongyang weigert haar burgers te laten vertrekken, een duidelijke schending van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten, waarbij Noord-Koreaanse overlopers worden gezien als verraderlijke misdadigers. Gevangen Noord-Koreanen zouden onderhevig zijn aan onvoorstelbare folteringen en vaak openbare executies.

Als ze succesvol zijn in hun ontsnapping, zullen drie tot vier generaties van hun familie thuis naar Noord-Koreaanse gevangenkampen worden gestuurd om te rotten .... of erger. Dit is een sterk afschrikmiddel.

Maar dit weerhoudt desondanks wanhopige Noord-Koreanen er niet van om het lot te verleiden. In deze video bespreek ik de zeven manieren om aan de DVK te ontsnappen, inclusief de gevaarlijkste, meest meedogenloze, de meest unieke en de meest onverwachte.

De Noord-Koreaanse grens aan de zuidkant (di Zuid-Koreaanse grens / Koreaanse DMZ) is de kortste reisafstand voor veiligheid en stabiliteit, maar als gevolg daarvan maakt het regime het gevaarlijk moeilijk. Een Noord-Koreaanse ontsnapte kan worden neergeschoten door Noord-Koreaanse soldaten (grenswachten) of op de vele landmijnen in het gebied stappen.

De noordgrens naar China heeft zijn eigen reeks uitdagingen. De meeste Noord-Koreaanse vluchtelingen ontsnappen via deze weg, meestal over de grens van de Tumen-rivier (zoals de beroemde Noord-Koreaanse overloper Hyeonseo Lee). Eenmaal in China houdt de nachtmerrie daar niet op.

Er zijn ook andere, meer onconventionele manieren om te proberen te ontsnappen, bijvoorbeeld door Noord-Koreaanse werkkampen.

Zelfs als je het haalt naar veiligheid en je hervestigd in een stabiel land, zal het Noord-Koreaanse regime je nog steeds proberen te versieren, dus je bent nooit echt veilig. Vooral als je een openhartige criticus bent of een bedreiging voor de macht van Kim Jong-un - vraag het maar aan zijn halfbroer, Kim Jong-nam

Tags:
hoe zou je jezelf omschrijven, hoe zou u zichzelf omschrijven, hoe zou ik het zeggen, hoe zou je doen songtekst, hoe zou jij jezelf omschrijven, hoe zou het met rosa zijn lyrics, hoe zou je doen, hoe zou het zijn marco borsato lyrics, Hoe zou u
Loading...