loading player ...

I Survived an Airplane Crash

Download

I Survived an Airplane Crash

Video Channel: MinuteVideos

Uit het vliegtuig gezogen en 2997 meter uit de hemel vallen, overleefde Juliane Koepcke op miraculeuze wijze haar vrije val van haar desintegrerende vliegtuigongeluk. Ze bracht 11 dagen door in het Amazone regenwoud, op 17-jarige leeftijd, en moest geestelijk sterk blijven en al haar kracht en haar wil om te overleven verzamelen.

Een waargebeurd verhaal, Juliane had maar 1 schoen en 1 oog om uit te zien. Omdat ze gescheiden was van het hele vliegtuigwrak, wist ze dat ze haar uitweg moest vinden als ze wilde overleven. Het dichte Amazone regenwoud maakte het voor redding moeilijk om het vliegtuig te vinden, laat staan ​​haar! Ze probeerde zo wanhopig haar moeder te vinden, maar in haar fragiele toestand moest ze zich eerst zorgen maken over zichzelf. Omdat ze niet wist of ze ooit zou worden gevonden, nam ze een kans en volgde ze een rivier in de hoop dat het haar zou zijn om mensen te vinden. Haar gok wierp haar vruchten af ​​toen ze erin slaagde een rustpost te vinden waar de volgende dag mensen haar vonden en snel naar een ziekenhuis brachten.

Van de 91 passagiers is zij de enige overlevende van de Lansa Flight 508. Ze overleefde niet alleen een vliegtuigongeluk maar overleefde het bijna 3 1/2 Burj Khalifa's (hoogste gebouw ter wereld) zonder levensbedreigende verwondingen en overleefde. dagen alleen in het Amazone regenwoud. Met haar wil om te overleven toont ze ons hoe sterk, veerkrachtig en vastberaden iemand kan zijn wanneer hij wordt geconfronteerd met de moeilijkste uitdagingen.

i-survival, i-survival minecraft, http://di-survival.com, i survived books, i survived series, i survived the titanic, i\u0027m survivor lyrics, i\u0027m survivor song, i\u0027m survival song, i survive tsunami, i survive a zombie apocalypse, i survive i will survive, i survived infinity war, i survive gif, i survive the night, i surviving r kelly, i surviv.io, i survive a plane crash, i survivorship curve, i survival minecraft server, I Survived
Loading...