loading player ...

Mixed Knowledge Quiz - Test The Age Of Your Brain

Mixed Knowledge Quiz - Test The Age Of Your Brain

Video Channel: WeQYouA

If you like this quiz please give us a thumbs up and we will make sure to keep them coming.

If you like to play the interactive quiz go to:
http://weqyoua.com/quizzes/18361-Test_The_Age_Of_Your_Brain

Question 1: Which of these was not one of the Kingston Trio back in Palo Alto in 1957, but was the name of their first hit?
Answer a: Dave Guard
Answer b: Bob Shane
Answer c: Nick Reynolds
Answer d: Tom Dooley

Question 2: India conducted its first what in 1974?
Answer a: Fossil Test
Answer b: Nuclear Test
Answer c: Tidal Test
Answer d: Wave Test

Question 3: The Crown Jewels are kept at which London landmark?
Answer a: Buckingham Palace
Answer b: Tower of London
Answer c: Westminster Abbey
Answer d: St Paul's Cathedral

Question 4: What Buddhist Nepalese \"People of the East\" are known for their mountaineering skills?
Answer a: Sherpa
Answer b: Sikh
Answer c: Punjabi
Answer d: Gurkha

Question 5: What is Ringo Starr's real first name?
Answer a: Robert
Answer b: John
Answer c: Richard
Answer d: Simon

Question 6: Which famous 1979 movie starred Marlon Brando, Martin Sheen and Robert Duvall?
Answer a: The Deer Hunter
Answer b: Alien
Answer c: Apocalypse Now
Answer d: Grease

Question 7: What was the first name of 50s singer Mr Twitty?
Answer a: Conway
Answer b: Christian
Answer c: Cornelius
Answer d: Conrad

Question 8: What completes the title of Alistair MacLean's 1957 novel, \"The Guns of\"?
Answer a: Navarone
Answer b: El Paso
Answer c: Nevada
Answer d: Ponderosa

Question 9: What is a third as a decimal?
Answer a: 0,333
Answer b: 0,5
Answer c: 0,75
Answer d: 0,2

Question 10: What is an 11 sided shape called?
Answer a: Nonagon
Answer b: Pentagon
Answer c: Octagon
Answer d: Hendecagon

Mixed Know
Loading...