loading player ...

Star Wars Jedi: Fallen Order — Official Reveal Trailer

Download

Star Wars Jedi: Fallen Order — Official Reveal Trailer

Video Channel: EA Star Wars

Cal Kestis—een van de laatste overlevende leden van de Jedi-orde na de zuivering van Order 66—is nu een Padawan op de vlucht. Beleef dit gloednieuwe singleplayer-Star Wars™-verhaal van Respawn Entertainment en EA Star Wars op de Xbox One, PlayStation®4 en pc tijdens de feestdagen, vanaf 15 november 2019.

Star Wars Jedi: Fallen Order™ is een actie-avontuur waarin je op de vlucht bent geslagen voor the Empire terwijl sinistere Inquisitors je te pakken proberen te krijgen. Ontwikkel je Force-vaardigheden, scherp je light saber-techniek aan en verken de oude mysteries van een lang verloren beschaving om meer kennis over de Force te krijgen. Alleen dan kun je de Jedi-orde opnieuw opbouwen. Maar pas op voor the Empire dat je op de hielen zit.

Tags:
star-wars, star-wars-resistance, star-wars-episode-ix, star-wars-jedi-fallen-order, star-wars-battlefront-2, star-wars-galaxy\u0027s-edge, star-wars-the-force-and-the-fury-2017, star-wars-rebels, star-wars-network-edges.csv, star-wars.pl, star-wars-the-old-republic, star-wars-the-force-and-the-fury, star-wars-episode-9, star-wars-outer-rim, star-wars-celebration, star-wars-episode-ix-rise-of-skywalker-trailer, star-wars-the-rise-of-skywalker, star wars the last jedi, star wars movies, star wars characters, Star Wars
Loading...